Gercüş Anaokulu
BAĞLARBAŞI MAH. 117 SK. NO 5 GERCÜŞ / BATMAN

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Her öğrencimiz başarılı ve hazırbulunuşluğu yüksek bir şekilde ilkokula başlamıştır :)
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Okulumuz 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında 08:30-13:30 saatleri arasında eğitim vermektedir.

Öğretim Şekli

Okulumuz 08:30-13:30 saatleri arasında Eğitim vermektedir.

Okulumuzda yabancı dil eğitimi verilmemektedir.

Okulumuz kalorifer ile ısınmaktadır.

Servis bulunmamaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Gercüş ilçe merkezine 350 metre, Batman il merkezine 77 kilometre uzaklıktadır.(İlçemiz Midyat´a 30 km uzaklıktadır.)

Bağlarbaşı Mahallesi, Kazım Koyuncu Bulvarı, No:10 Gercüş/BATMAN